Äldre man släpar påse till djurhem, när hon ser vad som finns inuti, rinner hennes tårar

Skriven av Henrik R

53 veckor sedan

|

16/05/2023
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Medan Madison väntade på att adoptera en hund, kom en äldre man in med en plastpåse i händerna.

Djurhem är fyllda med olika djur som väntar på att någon ska komma och hämta dem därifrån. De flesta av dessa stackars själar, som övergivits eller levt sitt liv på gatan, drömmer om att hitta ett permanent hem. Tyvärr är inte alla djur på hemmet tillräckligt lyckliga för att bli adopterade av någon som vill älska dem villkorslöst.

Även om inte alla kan adoptera ett djur från ett djurhem och ge dem ett kärleksfullt hem, kan vi alla göra något för att underlätta dessa varelsers liv, och en äldre man från Tulsa, Oklahoma, känner till detta bäst.

Tjugoåriga Madison Sorrels var på Tulsa Animal Welfare Shelter i Oklahoma och väntade på att adoptera en hund när hon märkte mannen som gick in på platsen. Han bar en plastpåse som han skulle överlämna till djurhemmets anställda.

Madison var nyfiken på att ta reda på vad mannen hade i händerna, så hon stannade kvar en stund. Hennes hjärta smälte när hon insåg att han donerade en påse fylld med tennisbollar till djurhemmet.

Det visade sig att hans hund hade dött, och han ville ge bollarna, som en gång tillhört hans pälsklädda vän, till djuren på hemmet så att de kunde ha lite kul medan de väntade på att en framtida ägare skulle komma förbi.

Foto: Facebook

"Min pojkvän och jag adopterade en pudelblandningsvalp på Tulsa Animal Welfare. Vi fick reda på att denna herre donerade tennisbollar till minne av ett mycket älskat husdjur. Om detta inte gör din dag så vet jag inte vad som gör det," skrev Madison efter att ha lagt upp ett par bilder av mannen.

Hennes inlägg blev viralt inom några dagar, och många berömde den äldre mannen för hans vänliga handling. I stället för att hålla fast vid tennisbollarna medan han sörjde förlusten av sin hund, bestämde sig denna man för att sprida glädje till andra hundar.

Vilken omtänksam person.