Efter 17 års äktenskap bad Robin sin man om lov att ha sex med andra män

Johanna Frid

407 veckor sedan

|

21/09/2016
Livsstil
Foto: Robin Rinaldi
Foto: Robin Rinaldi
Din partner ber dig om att få ha sex med andra och tillbringa vardagskvällarna med främlingar - skulle du tillåta det? Robin Rinaldis man sa ja och här berättar hon om sina upplevelser av ett öppet äktenskap.

Skulle du kunna leva i ett förhållande där du visste att din partner tillbringade alla vardagskvällar i sängen med andra än dig?

Den frågan ställde Robin Rinaldi till sin man Scott, och frågade honom om hon fick ha sex med andra män än han. Det skriver norska mediet Side2.

Robin Rinaldi älskade Scott, men hon tyckte att något saknades i parets förhållande:

- Jeg kom till en punkt där jag inte kände att kunde fortsätta utan att uppleva passion. Jag var lycklig på ett tryggt, nöjt sätt, och sexlivet var bra och fysiskt tillfredsställande. Men det som vi saknade redan från början var en viss nivå av passion, vildhet och lust, säger Robin Rinaldi enligt Side2.

I ett försök att rädda deras äktenskap gav Scott därför Robin tillåtelse att ha sex med dem hon ville i ett år. Alla vardagskvällar tillbringade de var för sig, medan de sov tillsammans på helgerna.

Det fanns tre regler: de fick inte ha oskyddat sex. De fick inte inleda seriösa förhållanden och de fick inte ha sex med gemensamma vänner. 

På mindre än ett dygn fick Robin 20 svar från intresserade som reagerade på hennes annons: 

- Stilig kvinna söker erfarenheter. Jag är en 44 år gammal utbildad, attraktiv kvinna i ett öppet äktenskap. Jag söker singlemän i åldern 35 till 50 som kan hjälpa mig att utforska min sexualitet, skrev Robin Rinaldi.

Hon hann ha sex med 12 olika personer - två av dem kvinnor - samt praktisera tantrasex med en grupp i San Fransisco.

När experimentet var över slutade det tyvärr med att att Robin inte längre kunde se sig själv i en relation med Scott. 

- Efter att jag haft andra älskare och upplevt andra typer av sex och emotionella anknytningar var det allt för svårt att gå tillbaka till ett konventionellt äktenskap. Projektet förändrade mig oerhört mycket. Jag älskar fortfarande Scott, men jag kände att jag hade växt ur äktenskapet, berättar hon vidare.

Robin har dock lärt sig mycket av sin tid i ett öppet äktenskap: hon har fått många positiva såväl som negativa reaktioner, och är överraskad över hur många andra par som lever i liknande öppna förhållanden . par med barn som älskar varandra.

Robin Rinaldi gav 2015 ut boken “The Wild Oats Project” om sina upplevelser.

Skulle du kunna leva i ett öppet förhållande?