Emma byggde ett hus i skogen för endast 7.000 kronor - men vänta tills du får ta en titt inuti

Henrik R

51 veckor sedan

|

02/07/2023
Emma lever ut sin dröm.

När det kommer till sökandet efter det perfekta hemmet varierar preferenserna från person till person.

Medan somliga drömmer om stora hus och palats och arbetar hårt för att förverkliga dessa drömmar, föredrar andra mer modesta bostäder.

Emma har alltid velat leva nära naturen, och just nu har hon förverkligat sin bostadsdröm för bara 7.000 kronor.

Hennes hem, som är byggt av naturliga material som gips och lera, påminner många om de stugor som finns i The Shire från Sagan om Ringen.

Du kan se bilder av både utsidan och insidan i botten av artikeln.

Livet i skogen är inte alltid lätt, men det rubbar inte Emma. Hon bär vatten från floden till sitt hem och hugger sitt eget trä - allt detta är saker hon tycker om att göra.

Inuti hennes anspråkslösa hem finns en öppen spis och stora fönster utan gardiner, vilket låter det naturliga ljuset flöda in. Takdesignen är ett konstverk i sig självt och ger Emma en känsla av harmoni.

Utanför stugan finns en komposttoalett och ett badkar, som värms upp med hjälp av eld. Dessa element kompletterar hennes naturliga livsstil och ger en autentisk upplevelse av att vara ett med omgivningen.

Emmas hem är utan tvekan ett äventyrshem för alla som delar hennes kärlek till naturen och önskar leva i harmoni med den.

Det är kanske därför Emmas bostad har fått så mycket uppmärksamhet över hela världen. Du kan se den på bilderna nedan, och det finns fler imponerande bilder i videon som du hittar under bilderna.