Från 169 kg till 77 - Simone är oigenkännlig efter sin tvååriga viktresa

Henrik R

50 veckor sedan

|

29/07/2023
Livsstil
Foto: Instagram
Foto: Instagram
24-åriga Simone Anderson från Nya Zeeland har på bara två år gått ner nästan 100 kg. Hennes förvandling är så total att folk har svårt att tro sina ögon.

Simone Anderson vägde 169 kg när hon 2014 bestämde sig för att göra en drastisk livstilsförändring. Den unga kvinnan har dokumenterat varje tappat kilo på sociala medier, och har på två år blivit en stor inspiration för andra som kämpar mot vikten. 

Hennes resa från svårt överviktig till att vara glad i toppform har förändrat hennes utseende så markant att folk har svårt att tro att det är samma person på för- och efterbilderna. 

Simone Anderson arbetar som frisör- och makeup-artist till vardags och har mer än 200 000 följare på Instagram tack vare sin hudlöst ärliga skildring av sin viktnedgång. 

- Jag har alltid kämpat med vikten och ofta hakat på snabba bantningskurer och enkla lösningar där jag snabbt gått ner i vikt för att lika snabbt gå upp kilona igen - pch några extra på köpet, berättar hon för brittiska Metro

Hon var i tjugoårsåldern och vägde 169 kg - då fattade hon det stora beslutet att helt lägga om sitt liv. Hon var inte bara tvungen att äta annorlunda; det var också hennes tankegångar och livsstil som skulle förändras i processen om hon verkligen skulle gå ner i vikt och stanna där. 

Simone Anderson har tidigare i veckan delat en video på Instagram där hon visar hela fransformationen från 169 kg till 77 kg. Videon har på bara några få dagar blivit sedd nästan 100 000 gånger. 

Exactly two years ago I started

- Jag är så stolt över mig själv för varje steg jag har tagit, och för att ha gjort den här reasan offentligt, skriver hon i samband med videon. 

- Det har funnits många dagar när jag har varit nära att ge upp och gå tillbaka till min gamla livsstil, men det har jag inte gjort. 

Simone Anderson berättar för Metro att hon hållt motivationen uppe under de två åren genom att hela tiden sätta nya mål, som har varit små och möjliga att uppnå. På det sättet har hon gjort det svårt för sig själv att göra fel. När det gäller kosten har hon "bara" varit förnuftig och tänkt på det hon har ätit. 

Still love a good boogie hehe 🎤😂

- Jag äter inte snabbmat och jag försöker hålla mig ifrån socker. Resten är bara vanligt sunt förnuft och allt med måtta. 

Simone Anderson har fått stor uppbackning från sina följare på sociala medier men hon har också stött på motgångar. Flera har beskyllt henne för att förfalska sina bilder för att transformationen helt enkelt är för otrolig. När hon förra året gick igenom en operation för att avlägsna lös hud tvingades hon dela starka bilder av processen på nätet, eftersom folk inte trodde på för- och efterbilderna. 

I don't no why but every single comment that called me out for being fake and a liar really bothered me far more than it should. I think it's because it took hours of crying and debating whether to share my story online and for others to see, posting the first picture online along with my weight for the world to see what the hardest thing I have ever done. Throughout my whole journey I have tried to be so honest about the whole experience and tell people it exactly as it's happened so to be called a fake hurt a lot. And then when it came to posting about my lose skin well that was equally as tough. So here we go I hope this helps all the

 

Week 96 Update From 169kg (372 pounds) to 77kg (169 pounds) - a total loss of 92kg (202 pounds) - I'm 181cm tall (5

- Genom hela resan har jag försökt att vara så ärlig som möjligt om hela upplevelsen. Så att kallas fake gör väldigt ont, skrev hon på Instagram. 

Simone Anderson berättar att hon tränar varje dag och att hon trots de neagtiva kommentarerna är väldigt stolt och glad. 

 

Week 96 Update From 169kg (372 pounds) to 77kg (169 pounds) - a total loss of 92kg (202 pounds) - I'm 181cm tall (5

 

 

OOTD: Dress @marbleboutiquenz, bag @hm, earrings @asos and shoes @numberoneshoes

 

Woke up in Paradise at @cyseminyak after 3 hours sleep and 28 hours of delayed travel, worth every second! Outfit & accessories are @marbleboutiquenz. @theasia.collective #CourtyardSeminyak #CYSeminyak #MarriottLife #theasiacollective