Här är knepet fastighetsmäklare använder för att ta bort bruna fläckar från toaletten

Skriven av Ida Hansson

13 veckor sedan

|

19/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Knepet får toaletten att se helt ny ut.

Det är ingen hemlighet att våra toaletter kräver en hel del uppmärksamhet för att förbli rena.

Trots flitig städning kan det dock vara en utmaning att hålla den fläckfri, men här kommer fastighetsmäklarnas knep för att få toaletter att se nya ut.

Det rapporterar mediet Heraldo de México.

Marknaden är fylld av rengöringsmedel som lovar guld och gröna skogar, men ofta ser man ändå spår av kalk.

Men frukta inte.

Det finns ett listigt knep som fastighetsmäklare använder för att få toaletten att glänsa igen. Det bästa av allt är att de hemliga ingredienserna nästan inte kostar något, och att de högst sannolikt redan finns i ditt hem.

De hemliga ingredienserna

De hemliga ingredienserna för att få toaletten att skina igen är bakpulver, ättika och citronsaft. Även om de flesta bakterier i toaletten är ofarliga, är det en bra idé att ändå bekämpa dem.

För att ta kampen mot kalken ska du blanda ett glas ättika med två matskedar bakpulver och saften från en citron. Applicera blandningen på de drabbade områdena och låt den verka i 30 minuter.

Ge därefter toaletten en ordentlig omgång med borsten. Ett bra tips är att ge toaletten en genomgång minst två gånger i veckan.

På så sätt håller du bakterier och dålig lukt borta och undviker att smuts samlas. Med detta enkla knep blir din toalett så fin att det nästan är synd att använda den.