Han lägger brustabletter i toaletten: Se nu här vad som händer

Skriven av Henrik R

56 veckor sedan

|

17/05/2023
Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En brustablett är en vanlig hushållsartikel som ofta används för att rengöra proteser eller badrummet. Men visste du att en brustablett också kan användas för att fräscha upp ditt toalett?

Enligt en artikel på The Spruce kan en brustablett vara ett effektivt sätt att ta bort dålig lukt i toaletten. En brustablett kan fräscha upp och ge en renare lukt i toaletten.

Så här gör du:

  1. Släpp en brustablett i toaletten.

  2. Låt brustabletten bubbla och fräsa i vattnet i minst 10 minuter.

  3. Använd en toalettborste för att skrubba toaletten ren.

  4. Spola toaletten noggrant med vatten.

Det är viktigt att notera att brustabletter endast bör användas för att fräscha upp och ta bort dålig lukt i toaletten. Brustabletter är inte avsedda för att ta bort fläckar eller utföra en grundlig rengöring.

Dessutom bör du alltid följa anvisningarna på förpackningen för brustabletter och endast använda dem i enlighet med instruktionerna. Brustabletter kan innehålla kemikalier som kan skada ytor i toaletten om de används felaktigt.

Slutligen bör du komma ihåg att upprätthålla en regelbunden rengöringsrutin för ditt toalett. Användningen av brustabletter kan vara en praktisk och överraskande lösning på vanliga problem i badrummet, men det är fortfarande viktigt att använda vanliga rengöringsmedel och regelbunden underhåll för att hålla ditt toalett hygieniskt och rent.

Sammanfattningsvis kan en brustablett vara ett effektivt sätt att fräscha upp och ta bort dålig lukt i toaletten. Användningen av brustabletter kan vara en överraskande och praktisk lösning på vanliga problem i badrummet.

Du kan se hur tricket utförs nedan: