Män avslöjar: De här 5 sakerna förvandlar rutinsex till en fantastisk upplevelse

Johanna Frid

405 veckor sedan

|

14/09/2016
Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ska du överraska någon ikväll?

Alla drömmer om fantastiskt sex som får en att skrika, och alla är rädda att vara ett tråkigt ligg som ingen vill ha.

Men vad skiljer genomsnitts-sex från suveränt sex? Det amerikanska magasinet Cosmopolitan har undersökt det hela genom att fråga en rad män om deras åsikt i det hela.

Och något tyder på att de små detaljerna kan göra stor skillnad i sängen, om man ska tro de tillfrågade männen.

Här följer männens svar på vad som får dem att gå från ”Öh?” till ”Aaah”.

1. Kemi. Det är helt avgörande om kemin finns. Sex utan attraktion är som att äta sushi utan fisk. Det är ok, du blir mätt av det, men du hamnar inte i sjunde himlen. Så är det också med sex utan kemi.

2. Förspel. Resan är ofta viktigare än målet. Och ju längre ni myser, ju mer förväntan bygger ni upp. Och plötsligt är ni som en vild vulkan som får ett utbrott, och det är ju inte så tokigt.

3. Kommunikation. Prata, prata och prata. Så du vet vad din partner gillar. På det sättet undgår man att pausa under sexet och förklara hur man helst vill ha det. Detta kräver självklart att ni redan känner varandra.  Det bästa sexet är spontant och naturligt.

4. Något nytt. Varje gång du upptäcker något nytt med sex eller din kropp, så är det bra sex. T ex om du/ni hittar ett nytt skönt ställe eller prövar bondage. Därmed inte sagt att man ska upptäcka eller pröva något nytt varje gång man har sex. Men det skadar inte att förnya sig lite.

5. Sluta vara generad. Sex har potential att bli otroligt awkward om man tillåter det. Se om ni kan undvika att bli förlägna om det kommer märkliga kroppsljud eller kroppsvätskor. Det händer alla, så var avslappnad kring det så det inte förstör upplevelsen.