Saker som händer i sovrummet när ni har varit tillsammans länge

Henrik R

50 veckor sedan

|

07/08/2023
Saker som händer i sovrummet när ni har varit tillsammans länge.

Det är vissa saker som förändras när man har varit i ett parförhållande en längre tid. 

Nervositeten över att se varandras nakna kroppar är borta. Den vildaste lustan har kanske ersattats av något mer... vardagsaktigt. Och ni är inte längre nyförälskade - så ni känner kanske igen några av sakerna som par i långvariga relationer upplever:

Ljuden under sex har förändrats

En liten prutt kan ju slinka ut, eller? Har ni varit tillsammans länge kommer ni till en punkt där det inte är så pinsamt längre.

Ni prövar en ny ställning

Woah, tänkte ni när ni kastade er ut i en stående 69:a. Men akten slutar ungefär såhär: 

- Aj, aj, aj. Tappa mig inte!

- Ska vi bara skita i det här och ta missionären?

- Jo.

Ni leker läkare och patient

… Men inte på det snuskiga sättet. Den handlar mer om att få din partner att kontrollera om den ömma bulan du själv inte kan se är ett ingrott hårstrå eller en finne. Konsultationen kan äga rum både före och efter akten. Ni är inte så känsliga.

Inga krumbukter

Ett ligg behöver inte pågå i flera timmar. Ni vet vilka knappar det ska tryckas på, så en snabbis handlar inte om att den ena av er kommer i mål före den andre, mer om ni vet som krävs och styr utifrån det.

Läckra underkläder

… Är jättebesvärligt. Mormorstrosor eller bara ingenting är lättare och bekvämare. Och varför packa in något när ni båda känner innehållet utan och innan?

Ni hade egentligen pratat om att "ha sex ikväll"...

… Men ni kommer fram till att det är mer njutningsbart att gå och lägga er tidigt och sova.

Och varför inträffar de här mindre smickrande sakerna? För att ni har det så bra och tryggt ihop: skitsamma med pruttar och hår.