5 ultimatum män ställer i sängen - trodde du

Johanna Frid

397 veckor sedan

|

29/11/2016
Kvinnor tror att de vet allt om män. Men stämmer det?

Många kvinnor har bestämda idéer om vad män känner, tänker och vill ha när det kommer till sex och kärlek.

T ex vill män bara ha kvinnor som går med på alla typer av sex, eller att män går ifrån kvinnor om de inte får tillräckligt med sex.

Men stämmer de här fördomarna som en del kvinnor upptas av?

YourTango har bett en man att kommentera några av de mest utbredda mansmyterna.

1. Män vill ha kvinnor som är fullkomligt sexuellt frigjorda
Män letar inte efter en sexklon av sig själva, men du får gärna vara öppen för 80 % av de saker som mannen föredrar i sängen. Du behöver inte nödvändigtvis dela drömmen om att ha sex på en bergstopp. Så berätta vad du vill ha - det sista de flesta män vill är att göra något du inte har lust med. 

2. Män har svårt för kvinnor som har haft många sexpartner
Detta påstående är delvis sant. För å ena sidan är män inte helt bekväma med att deras kvinna pratar om tidigare sexuella upplevelser - å andra sidan har mannen inget emot att kvinnan vet vad hon håller på med. Kort så vill män inte ha bilder i huvudet av hur du ligger med någon annan, men de vill gärna njuta av dina erfarenheter. Så håll tyst om var du har haft munnen.. vilket har gjort dig till europamästare i blow jobs.

3. Engångsligg leder aldrig till något längre
Det är en fråga om timing. För mannen ska vara redo - personligt eller karriärmässigt - för ett förhållande innan han kastar sig ut i det. Så oavsett hur snabbt eller långsom du så är det inte en avförande faktorn för en längre relation. 

4. Utseendet betyder allt
Män skulle ljuga om de sa att en kvinnans ansikte och kropp inte hade en betydelse för valet av partner. Men med det sagt så är män inte så hårda mot kvinnors utseende som kvinnor är mot sig själva. Lite valkar i midjan, äppelkinder eller en fyllig rumpa är inget som nödvändigtvis får män att skrikande springa åt andra hållet. Det är mer en fråga om utstrålning och självförtroende - låt bli att gömma dig och be om ursäkt för dina 'brister'.

5. Män tappar snappt intresset för en kvinna som inte vill ha sex med det samma
​Detta är en sanning med modifikation. För män kan absolut uppskatta att vänta, om de vet att det väntar en belöning längre. Så det är inte dåligt att ta lite tid på sig och lära känna varanra innan ni hoppar i säng. Det kommer få honom att känna sig viktig och intressant, men om du bara är ute efter lite småprat och en gratismiddag då och då så kan du räkna med att förr eller senare få sparken.