6 saker mannen tänker när han tar dig bakifrån

Filip Grönroos

397 veckor sedan

|

05/11/2016
Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
När din rumpa är hans utsikt blir han väldigt fundersam.

Om man frågar män är en av deras favoritställningar doggy-style, där kvinnan vänder rumpa mot honom och han kan styra, skriver Womens Health Magazine.

Bristen på ögonkontakt kan avskräcka många kvinnor från att sticka rumpan i vädret. Men vad tänker egentligen mannen när han är där bak?

Vi har samlat en liten guide över mannens tankar:

1. "Vilken utsikt!"

Du kan vara säker på att män inte har ett lika komplicerat förhållande till rumpan som du har. I stundens hetta tänker han endast på hur snygg den är, och han säger det nog gärna högt också.

2. "Jag måste hålla den inne"

Doggy-style är inte en speciellt svår position, men då mannen är uppe i varv kan han lätt tappa koncentrationen och falla ur dig så att säga. Det kan göra ont på både kvinnan och mannen. Därför får man se till att ta det lugnt!

3. "Är det för vilt?"

Det är helt klart ett nybörjarfel att tro att man ska in och ut så snabbt och hårt som möjligt. Det är nog inte så många kvinnor som drömmer om en omgång snabbt kaninsex. Ni måste själva känna efter och hitta ett bra tempo.

4. "Kan jag dra henne lite i håret och slå på rumpan?"

Det kan vara lite dominant, och om stämningen är rätt undrar han kanske om du skulle tycka om ifall han drog dig lite lätt i håret eller smiskar dig. Stämningen måste vara rätt, och om han frågar kanske den förstörs.

5. "Nu är det snart över!"

Doggy-style kan vara ett riktigt fyrverkeri. Börjar fyrverkerierna för tidigt slutar allt i besvikelse. Därför bör doggy-style inte vara en ställning man börjar med. Det kan istället vara något man gör för den stora finalen.

6. "Det ska vi göra igen - snart!"

När allt är över är hungern stillad. Men om han verkligen tyckte om det kommer kan helt klart att fråga om ni ska göra det igen snart!