11 månaders bebis våldtagen i två timmar - intagen på sjukhus

Skriven av Johanna Frid

405 veckor sedan

|

05/09/2016
En liten flickas tillstånd är kritiskt efter hon blivit utsatt för våldtäkt fredag kväll. Den misstänkte gärningsmannen är gripen och erkänt det grova brottet.

En 11 månader gammal bebis ska ha blivit bortförd och våldtagen av en granne i Delhi i Indien fredag kväll. Det skriver Metro

Barnet låg och sov med sin mamma i området Vikaspuri när hon blev bortförd och tagen till en närbeliggande djungel där hon våldtogs en längre stund. Mamman anmälde dottern försvunnen kl 23 på kvällen, och när polisen hittade flickan flera timmar senare var hon svårt medtagen. 

Den 11 månader gamla flickan togs till det närbelägna sjukhuset Deen Dayal Upadhyay Hospital, där hon fick intensivvård för sina skador. 

- Flickan blödde kraftigt. Läkarna på sjukhuhset säger att hennes tillstånd är allvarligt, berättar polisen. 

Barnets pappa berättar att det var en fruktansvärd syn på sjukhuset: 

- Jag var förfärfad över att se min dotters tillstånd. Hennes kläder var sönderrivna och hon hade nagelmärken över hela kroppen. 

Mannen som är gripen för det oförståeliga brottet har erkänt att han våldtog den lilla flickan i två timmar. Polisen lyckades spåra honom efter att de hittat hans mobiltelefon i närheten av det medvetslösa barnet. 

Han är nu gripen för våldtäkt och sitter häktad. Om flickan överlever kan skadorna påverka henne resten av livet.