Benen viker sig och han sjunker ihop när han läser brevet från flickvännens 18-åriga dotter.

Johanna Frid

409 veckor sedan

|

15/08/2016
Utrikes
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En man får sitt livs överraskning när hans styvdotter plötsligt skriver ett brev till honom.

Lauren Hernandez var ett år gammal när hon mötte Joe Iosco för första gången.

 

Joe hade precis blivit tillsammans med Laurens mamma, och trots att Lauren själv inte minns deras första möte så blev Joes introduktion till familjen oerhört avgörande för henne.

 

Genom hela hennes barndom var Joe Iosco nämligen som en pappa för den lilla flickan. Han var alltid där för henne – stöttande, kärleksfull, uppmärksam och en naturlig del av familjen.

 

Laurens Hernandez älskade Joe och kärleken var besvarad, då han behandlade flickan som sin egen dotter. Hennes biologiska pappa hade nämligen lämnat familjen när Lauren var liten, och de hade ingen kontakt med honom.

 

När Lauren Hernandez fyllde 18 var hon färdig med gymnasiet. Till sin examensfest hade hon förberett en speciell present till den man som hade stöttat henne genom hela hennes liv.

 

Joe Iosco hade ingen aning om vad det var han fick när Lauren gav honom en inslagen present inför familj och vänner.

 

Överst i asken låg en personlig dikt som Lauren hade skrivit till Joe, som slutade med en stor kram, men han förstod snabbt att det fanns något mer i asken.

 

Joe Iosco tittade igen och hittade den här gången några pappersark som gjorde att han föll gråtande på knä. För i asken låg ett antal officiella adoptionspapper – Laurens present till honom.

 

Efter att ha varit reservpappa för Lauren i 17 år önskade den unga kvinnan att Joe officiellt blev hennes pappa. En önskan och gest som gjorde den gråtande och lyckliga Joe Iosco helt tyst.

 

Du kan se den mycket rörande videon här under: