Mamman har sparat 227 000 kr - för att ge sin 12-åriga dotter nya bröst

Skriven av Johanna Frid

393 veckor sedan

|

14/11/2016
Det finns bara ett problem med hennes plan.

En brittisk mamma har väckt en stor debatt efter att hon gått ut med att hon har sparat ihop 227 000 kronor till sin 12-åriga dotter, om hon i framtiden vill ha en fettsugning eller nya bröst.

Kerry Miles har själv lagt dubbelt så mycket pengar på att förvandla sig själv till en "levande Barbie-docka". Det skriver The Sun

(Artikeln fortsätter under bilden.)

Hennes 12-åriga dotter, som beskrivs som en pojkflicka, är totalt ointresserad av operationen. Trots det har mamman sparat ihop pengar till plastikoperationer om flickan skulle ändra åsikt.

- Bethaney säger att hon aldrig kommer göra det, men det sa jag också alltid som barn. Man ska aldrig säga aldrig. Jag har lagt pengar åt sidan om hon ändrar sig. Om hon vill ha nya bröst, en fettsugning eller något annat i den stilen så vill jag betala för det, säger Kelly Miles.

Egentligen tycker mamman inte att dottern behöver operationer. Hon har en fin näsa och stora läppar, så det ska hon inte rätta till, anser mamman. Men om det är något annat hon vill förändra så vill hon se till att det är möjligt.

När dottern var liten satte mamman på henne rosa klädern. Mamman hoppades att dottern skulle dela hennes förkärlek till shopping, men det har inte inträffat än.

(Artikeln fortsätter under bilden.)

- Det skulle vara trevligt om vi kunde dela Barbie-looken, och därför har jag sparat pengar till henne, säger Kelly Miles, 33 år.

Den närmaste familjen har satt sig emot operationerna. Flickans pappa och farföräldrar anser att det är för tidigt att tänka på plastikoperationer.

- Självklart tycker jag att Bethaney redan är vacker, men jag vet hur mycket gladare jag har blivit av operationer. Jag vill att hon ska ha samma möjlighet. Men oavsett vad hon bestämmer sig för är det en bra idé att jag har sparat pengar åt henne som hon kan använda till det hon vill - inom rimlighetens gränser, säger mamman. 

Hon påbörjade själv sin omfattande förvandling för sex år sedan, för att hon enligt utsago blivit deprimead för att hon såg så tråkig ut.