Son berättar för mamma, att han har en tvilling i skolan: Hon bryter ihop när hon ser bilden

Skriven av Ida Hansson

130 veckor sedan

|

24/11/2021
Foto: Facebook
Foto: Facebook
När hon fick en bild på sin son och hans 'tvilling' brast hon i tårar.

När Britney Tankersleys son, Myles, sa till henne att han ville matcha sin klasskamrat i samband med skolans "Tvillingdag" blev hon irriterad över att han hade frågat i sista minuten.

Klockan var 20.00 och hon visste inte ens vem klasskamraten och hade inte heller klasskamratens mammas telefonnummer.

Dessutom hade hon inga matchande kläder till dem.

Hon lyckades dock hitta den andra pojkens mamma efter en timmes letande, varefter hon tog sin son till Walmart för att köpa skjortor till de två pojkarna.

Foto: Facebook

Här köpte de rutiga skjortor med texten “Future Leader” på. Dessa tröjor valdes för att de var "de enda anständiga tröjorna kvar" i pojkstorleken, enligt Britney.

"Han fortsatte och fortsatte om hur de såg exakt lika ut. ‘Vi har båda bruna ögon, vi har båda mörkt hår’. Så jag åkte mot Walmart och jag var lite irriterad. Det var lite sent. Jag är för gammal för det här," sa hon till Today.

Efter att ha skickat Myles till skolan den morgonen kontaktade hon hans lärare och bad honom skicka en bild på Myles och hans tvilling om möjligt.

Foto: Facebook

Myles hade hela tiden insisterat på att de var identiska, och därför ville hon se likheten med egna ögon. När hon äntligen fick bilden av läraren slutade det med att hon bröt ihop.

"Jag grät ju för att det var så gulligt. Jag vet förstås att de inte alls ser ut som varandra. Men det såg han ju inte. Jag förväntade mig att få en bild på ett vitt barn med ljus hy och brunt hår, men det fick jag inte alls. Och jag sa: 'Det är det sötaste i hela världen', sa Britney.

Foto: Facebook

Hon bestämde sig för att dela den söta historien på sin privata Facebook-profil. Här visade det sig snabbt att hon inte var den enda som tyckte den var riktigt söt. Hennes inlägg delades snabbt mer än 200 000 gånger.

"Det är galet. Mitt mål var aldrig att hamna i rampljuset, men jag tror att budskapet är viktigare än hur mycket det exploderade", uttalade Myles mamma.

Enligt Britney är Myles och Tanner "bästa vänner", och eftersom de bor bara några minuter från varandra har de två familjerna tillbringat en del tid tillsammans sedan skolans "Tvillingdag".

"Alla lärare på skolan är så exalterade. Det är alltid många barn som klär ut sig fast de inte är lika, men det här var unikt", sa hon också.