Han lägger 2 diskmaskinstabletter i toaletten: Se nu här vad som händer

Skriven av Henrik R

47 veckor sedan

|

28/06/2023
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En brustablett är en vanlig hushållsartikel, som ofta används för att rengöra proteser eller badrum. Men visste du att en brustablett också kan användas för att fräscha upp ditt toalett?

Enligt en artikel på The Spruce kan en brustablett vara ett effektivt sätt att ta bort dålig lukt i toaletten. En brustablett kan fräscha upp och ge en renare doft i toaletten.

Så här gör du:

Släpp en brustablett i toaletten.

Låt brustabletten bubbla och brusa i vattnet i minst 10 minuter.

Använd en toalettb borste för att skrubba toaletten rent.

Spola toaletten noggrant med vatten.

Det är viktigt att notera att brustabletter endast bör användas för att fräscha upp och ta bort dålig lukt i toaletten. Brustabletter är inte avsedda att ta bort fläckar eller ge en djup rengöring.

Dessutom bör du alltid följa instruktionerna på förpackningen för brustabletter och endast använda dem enligt instruktionerna. Brustabletter kan innehålla kemikalier som kan skada ytor i toaletten om de används felaktigt.

Slutligen bör du komma ihåg att upprätthålla en regelbunden rengöringsrutin för ditt toalett. Användningen av brustabletter kan vara en praktisk och överraskande lösning på vanliga problem i badrummet, men det är fortfarande viktigt att använda vanliga rengöringsmedel och regelbunden underhåll för att hålla ditt toalett hygieniskt och rent.

Sammanfattningsvis kan en brustablett vara ett effektivt sätt att fräscha upp och ta bort dålig lukt i toaletten. Användningen av brustabletter kan vara en överraskande och praktisk lösning på vanliga problem i badrummet.

Du kan se hur tricket utfolder sig nedan: