Bråk bryter ut efter att kvinnan visar brösten på stadion: "Det finns barn här"

Skriven av Ida Hansson

123 veckor sedan

|

17/01/2022
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Ett slagsmål utbröt på en stadion efter att en kvinna bestämt sig för att visa sina bröst trots att det fanns barn närvarande.

En video av hela händelsen har delats på flera sociala medier. Videon delades ursprungligen på TikTok och har därefter delats på Twitter - du kan se videon här.

Videon filmades vid ett Anaheim 1 Supercross-evenemang på Angel Stadium i Kalifornien, USA.

Foto: Twitter

Videon visar en kvinna som entusiastiskt visar sina bröst för publiken samtidigt som hon håller sin öl i munnen. Det skapar stor glädje hos männen runt omkring henne. Det skriver Mirror.

Alla var dock inte imponerade. Särskilt en kvinna var inte nöjd med det, och skrek därför på henne, varefter hon gick fram till kvinnan och drog ner överdelen.

I videon kan du höra kvinnan ropa: 'Det finns barn här!'

Foto: Twitter

Kvinnan försöker förklara sig för de många män som tydligen inte har något emot beslutet om att visa brösten.

För att göra saken värre börjar de flesta män runt omkring kvinnan att skrika på henne och skälla på henne, och hon konfronterar också några av männen.

Foto: Twitter

När hon går mot några av dem kastar en av dem plötsligt en öl på henne.

Videon slutar med att hon försöker nå gruppen som fortsätter att håna henne.

"Vi reagerade på två slagsmål på läktaren som resulterade i utslägning, men ingen av dem nämnde något om att en kvinna visade bröst, och inga gripanden/förhör gjordes vid någon av incidenterna", sa en polistalesman.

På nätet är människor delad i var de står. En man skrev bland annat att han stödjer #FreeTheNipple och att barn kan se mycket värre saker på nätet.

Andra har skrivit att barn också ser bara bröst på stranden, medan andra var mer sympatiska för den chock det kan vara för barn.