Brudparet ska dansa brudvals: Plötsligt avbryts festen av en oväntad gäst

Henrik R

60 veckor sedan

|

18/05/2023
Viralt
Foto: Skærmbillede (YouTube/Kyle and Jackie O)
Foto: Skærmbillede (YouTube/Kyle and Jackie O)
Ett brudpar får sitt livs chock när de ser vem som avbryter deras bröllopsfest, strax innan de ska dansa sin brudvals.

Matt och Kya Debono från Australien hade under en lång tid ekonomiska bekymmer och kämpade för att få vardagen att gå ihop. Matt var arbetslös och situationen blev verkligen inte bättre när Kyas mamma plötsligt gick bort.

Trots att deras dröm var ett stort bröllop med familj och vänner, verkade det inte troligt att det skulle bli en verklighet inom den närmaste framtiden.

Matt var dock inte villig att ge upp på deras stora dröm. Han beslutade därför att kontakta KIIS 1065 och förklarade att hans största dröm var att överraska sin livs kärlek med ett vackert och minnesvärt bröllop.

Till deras stora överraskning svarade radiokanalen att de var villiga att betala för hela deras bröllop. Det betydde att de skulle betala allt från bröllopskläder till mottagning,

Till deras stora överraskning svarade radiokanalen att de var villiga att betala för hela deras bröllop. Det betydde att de skulle betala allt från bröllopskläder till mottagning, underhållning och den efterföljande bröllopsresan. Men det var inte allt.

Besök av en oväntad gäst

Från radiokanalen hade paret blivit tillfrågade om vilken sång de ville dansa till under brudvalsen. Deras val föll på Ed Sheerans 'Thinking Out Loud', eftersom det var en låt som båda älskade.

När paret stod redo att dansa sin brudvals, trädde plötsligt en oväntad gäst in genom dörren, strax innan musiken skulle börja.

Personen som dök upp var ingen mindre än den världsberömda sångaren Ed Sheeran. Han hade bestämt sig för att han ville ge brudparet en överraskning som de sent skulle glömma.

Världsstjärnan hade hört att radiostationen planerade ett speciellt bröllop för Matt och Kya, där de skulle dansa till en av hans låtar. Därför kontaktade han radiostationen och berättade att han ville överraska det nygifta paret med en oförglömlig framträdande.

Du kan se en video nedan, där Matt och Kya överraskas och nästan chockas över att Ed Sheeran plötsligt dyker upp på deras bröllop.