Donerade sin ena njure till sin pojkvän: Sedan var han otrogen och gjorde slut med elakt budskap

Ida Hansson

125 veckor sedan

|

25/01/2022
En kvinna har delat en berättelse på TikTok om sin ex-pojkvän, som mycket väl kan få priset för "världens sämsta pojkvän".

En kvinna har delat en historia på TikTok om sin ex-pojkvän, som mycket väl kan få priset för "världens sämsta pojkvän".

Colleen Le har delat en historia på sin TikTok-kanal (@Colleeeniie) om hennes förhållande till sin ex-pojkvän, som måste sägas ligga bakom ett av de värsta sätten att sluta någonsin.

Le förklarar hur hennes pojkvän hade varit öppen från början av förhållandet, med att han hade en dålig njure, och att han därför var tvungen att gå på dialys regelbundet för att få sitt blod renat - något som Le lätt kunde leva med, som han hade. Det skriver Unilad.

Hennes dåvarande pojkväns njure blev sämre och sämre, och vid ett tillfälle bestämde sig Le därför för att "testas för att se om de var en 'match' eftersom [hon] inte ville att han skulle dö", och otroligt nog slutade det med att Le kunde ge sin njure till sin dåvarande pojkvän, eftersom de två var en "match".

För sex år sedan gick hon därför under kniven och gav sin ena njure till sin dåvarande pojkvän. Operationen blev en succé, de två återhämtade sig helt efter operationen och man skulle kunna tro att de då skulle leva lyckliga i alla sina dagar...men det gjorde de inte.

I en annan video avslöjar Le att hennes dåvarande pojkvän en dag skulle på svensexa i Las Vegas, vilket hon såklart tyckte var kul.

Det hela resulterade dock i att pojkvännen en tid senare erkände att han varit otrogen mot henne på den resan, som Le dock valde att se genom fingrarna med. "Flera diskussioner senare förlät jag honom så småningom och gav honom en chans till", säger hon i videon.

SÅ man skulle kunna tro att de två levde lyckliga i alla sina dagar.... eller hur? Fel igen. Tre månader senare gjorde Les dåvarande pojkvän slut med henne över sms där han skrev: "Om vi är skapade för varandra kommer Gud att föra oss samman igen så småningom."

Han sa sedan till henne att "du donerade bara din njure för att se bra ut", varefter han blockerade henne på alla sociala medier.

Videon med historien har sedan dess blivit virala och i skrivande stund har den primära videon fått mer än 10 miljoner visningar och nästan 30.000 kommentarer, vilket – inte överraskande – främst håller med Le.

En användare skrev: "Du har DET största hjärtat och han kunde inte se det ... hans förlust," och en annan skrev: "[...] Jag hoppas att du hittar någon som förgudar den marken du vandrar på - du förtjänar inget mindre ."

Les TikTok-kanal har sedan dess fått många fler följare och har nu nästan 12.000, och TikTokaren har även gjort flera videos efteråt, som också handlar om den bisarra historien.