Kvinna skapar debatt i viral video: fångar sin man på bar gärning

Skriven av Ida Hansson

Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinna på sociala mediet TikTok har väckt debatt efter att hon tog sin man i att titta på videos av andra kvinnor.

En kvinna har delat en video på TikTok (@ lyjones0), som har fått mycket uppmärksamhet, och videon har alltså i skrivande stund fått över 3 miljoner visningar och nästan 5000 kommentarer.

Videon filmades av kvinnan från en balkong inne i parets vardagsrum, och man kan se kvinnans man sitta i soffan på nedervåningen och "scrolla" genom videos på TikTok - till synes oskyldig. 

'Problemet' är dock att mannen inte bara tittar på videor på dansande TikTokers utan istället sitter och tittar på filmer med kvinnor i tighta yogakläder eller underkläder, vilket inte precis faller i god jord hos frun.

På videon skrev hon, "Min man glömde att vi har en annan våningsbalkong [skratt emoji]." Det skriver Ladbible. 

Även om kvinnan tydligen inte tar det så seriöst är det helt andra attityder i kommentarsfältet på videon, där de många TikTok-användarna är väldigt oense om det är okej eller inte.

Många tyckte att mannen är totalt respektlös mot sin fru och en skrev så här: "[...] Jag tycker att det är 100 procent respektlöst", och en annan skrev: "Jag skulle hellre vara singel än att låtsas att jag skrattar åt det här."
En tredje skrev: "Jag skulle inte ens klaga på det för honom. Jag skulle bara sakta börja tappa mina känslor för honom [...]."

Andra var dock helt oense och stod på makens sida, och en skrev så här: "Lämna honom ifred ... Du äger honom INTE", och en annan skrev också: "Är jag den enda frun som inte bryr sig om vad min man tittar på? "

En tredje frågade om kvinnorna inte gör detsamma och skrev: "Ärlig fråga, tittar ni på killarna på den här appen? Om ni gör det kan ni inte bli arga när han gör det. Jag blir inte arg när han tittar på sådant. Jag har inga bekymmer."

Många andra var dock mer upptagna av parets till synes populära eldstad och flera har alltså ifrågasatt den. Till exempel skrev en: "Glöm vad han tittar på. Det är den öppna spisen det handlar om för mig! Var har du köpt den?" och en annan skrev: "Den där öppna spisen ..."

Även om det råder delade meningar om mannens tittande är kvinnan tydligen inte särskilt arg över det, men hon har ändå delat en video där hon 'hämnar sig' och följer ett förslag i kommentarsfältet, som föreslog att hon skulle skjuta honom med och 'Nerf gun'.

'Nerf Gun-videon' har fått 70.000 visningar i skrivande stund.