Mamman får en chock när hennes fyraåriga son ber om en riktigt opassande födelsedagstårta

Johanna Frid

410 veckor sedan

|

31/08/2016
Viralt
Foto: Facebook.
Foto: Facebook.
Lyckligtvis var det bara den närmsta familjen som var bjuden på firandet.

Den kanadensiska mamman Jamie Packars blev lätt överraskad när hennes fyraåriga son Benz bad henne göra en särskild tårta till hans födelsedag. 

Den lilla pojken önskade sig en tårta som föreställde en ko som höll på att föda en kalv. Benz är mycket ute på landet, där han älskar att hälsa på sina släktingar och besöka morföräldrarnas gård där han gärna hjälper till. 

Det skriver brittiska The Sun

Trots förvåningen bestämde sig Jamie Packard för att glädja sin son med det ovanliga bakverket. 

Artikeln fortsätter under bilden.

Sen delade den kreativa modern den kontroversiella födelsedagstårtan på Facebook. 

Till bilden skrev hon: 

- De senaste månaderna har Benz frågat om han kan få en "ko som föder en kalv"-tårta på sin födelsedadg. Vi har gjort vårt bästa för att få honom att välja en annan design - faktiskt hörde jag Tyler (hennes man, reds. anm) säga till Benz: "En Thomas tåget-tårta kunde vara riktigt coolt... Vill du att mamma ska baka det på din födelsedag?". På det svarade han: "Jag tittar inte ens på Thomas tåget". Vi försökte. 

- Så där satt jag och sökte på Google efter bilder på "kor som föder en kalv". Och gissa vad: det blev 0 träffar, överraskande nog! Så medan jag formade små hovar av kalaspuffar tänkte jag: ingen mamma är någonsin förberedd på såna här saker. Och medan jag dekorerade med körsbärspajsfyllning som moderkaka märkte jag att jag tänkte "Tack gode gud att det bara är familjen som kommer på det här kalaset!".

Sedan Jamie Packard la ut bilden på det populära mediet den 18 augusti har den blivit viral med över 5000 delningar.