Olika sätt att inreda med ljus och ljuslyktor

Valdemar Lind

84 veckor sedan

|

01/12/2022
Under höst och vinter är det inte fel att inreda med ljus och ljuslyktor på olika sätt. Det finns idag många fina ljuslyktor att välja på. En del av dem passar särskilt bra för julen. När du ska inreda med ljus och ljuslyktor så kan du göra på flera olika sätt. Du kan köpa ljuslyktor hos Jemfix och sedan följa våra inredningstips. Många ljuslyktor i grupp En trend som varit ett tag, det är att gruppera flera ljuslyktor. Dessa ska då helst vara i blandade storlekar och färger. Det blir då en maximal myskänsla med en bra effekt. Dessutom går det att ha denna gruppering var du vill i hemmet. Du kan ha dem mitt på matbordet, eller så placerar du dem på ett snyggt sideboard. Ljuslyktor på balkongen, uteplatsen eller vid entrén Det är inte heller fel att satsa på att ha fina ljuslyktor ute. Det kan vara att du placerar ut dem på din balkong eller uteplats, alternativt ställer dem utanför din entré. Du kan även satsa på att hänga upp fina ljusslingor, eller stoppa ner slingorna i en burk för att skapa en egen slags ljuslykta. Levande ljus eller batteridrivna? I dag finns det de ljuslyktor där det redan finns batteridrivna ljus i. Dessa är säkra att använda och kräver ingen uppsikt. Sedan finns det de ljuslyktor där du själv ska placera ett ljus. Det kan vara ett blockljus eller ett värmeljus. Dock finns även dessa med batterier, om du inte vill ha levande ljus. Mysigt med ljuslyktor Under hösten och vintern blir det snabbt mörkt ute. Då är det inte fel att ha flera ljuslyktor hemma, både inne och ute. Det finns idag även fina ljuslyktor i form av figurer samt att du även kan satsa på snygga ljusstakar med fina ljusmanschetter. Hos Jemfix hittar du ett brett utbud av just ljuslyktor.

Under höst och vinter är det inte fel att inreda med ljus och ljuslyktor på olika sätt. Det finns idag många fina ljuslyktor att välja på. En del av dem passar särskilt bra för julen. När du ska inreda med ljus och ljuslyktor så kan du göra på flera olika sätt. Du kan köpa ljuslyktor hos Jemfix och sedan följa våra inredningstips.

Många ljuslyktor i grupp

En trend som varit ett tag, det är att gruppera flera ljuslyktor. Dessa ska då helst vara i blandade storlekar och färger. Det blir då en maximal myskänsla med en bra effekt. Dessutom går det att ha denna gruppering var du vill i hemmet. Du kan ha dem mitt på matbordet, eller så placerar du dem på ett snyggt sideboard.

Ljuslyktor på balkongen, uteplatsen eller vid entrén

Det är inte heller fel att satsa på att ha fina ljuslyktor ute. Det kan vara att du placerar ut dem på din balkong eller uteplats, alternativt ställer dem utanför din entré. Du kan även satsa på att hänga upp fina ljusslingor, eller stoppa ner slingorna i en burk för att skapa en egen slags ljuslykta.

Levande ljus eller batteridrivna?

I dag finns det de ljuslyktor där det redan finns batteridrivna ljus i. Dessa är säkra att använda och kräver ingen uppsikt. Sedan finns det de ljuslyktor där du själv ska placera ett ljus. Det kan vara ett blockljus eller ett värmeljus. Dock finns även dessa med batterier, om du inte vill ha levande ljus.

Mysigt med ljuslyktor

Under hösten och vintern blir det snabbt mörkt ute. Då är det inte fel att ha flera ljuslyktor hemma, både inne och ute. Det finns idag även fina ljuslyktor i form av figurer samt att du även kan satsa på snygga ljusstakar med fina ljusmanschetter. Hos Jemfix hittar du ett brett utbud av just ljuslyktor.