Avslöjad av dörrklockan: Kvinna fångar sin man var otrogen

01/10/2023 20:42

Ida Hansson

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En rasande kvinna, som har tagit sin man vara otrogen, har delat en video av en händelse på sociala medier. En TikTok-användare som säger att hon upptäckte sin man vara otrogen mot henne, efter att ha tittat på bilderna från den inbyggda kameran i deras dörrklocka. Kaylie Kristina, som på sociala medier går under användarnamnet @kaylie271, delade de chockerande bilderna från dörrklockans kamera, som tydligt visar hennes man 'smyga ut' sin lättklädda älskarinna från deras hem. "När din man är för sjuk för att ta på familjeresan du planerade", skrev Kristina som titeln på videon. Videon, som är i svartvitt, spelades in strax efter kl. 22.00, vilket tyder på att mannen och hans älskarinna precis njutit av en stund i familjens hem. I videon kan man se mannen ta farväl av sin älskarinna utanför familjens hem. Här ger han henne en stor kyss. Men det är inte allt. Han ger henne också en klem på rumpan. Man kan också se att kvinnan bara har en t-shirt och ett par små shorts på sig, medan hon i ena handen håller sina bilnycklar och vinkar hejdå till den andra, efter att de två har kysst farväl. Kristina har även lagt till följande två hashtags i videon: '#cheater' och '#garbage', varför det inte tyder på att hon har några planer på att acceptera mannen. Kvinnan bestämde sig för att dela videon från sin dörrklocka på TikTok, för ungefär två månader sedan. Sedan videon lades ut har den delats hastigt, och i skrivande stund har den visats mer än fem miljoner gånger. "Han trodde att kameran var avstängd", skrev Kristina i kommentarsfältet som en förklaring till makens beteende. Hon tillade också att det till och med var han själv som hade installerat den. "Låsen har bytts och han bor inte längre här", skrev hon också några dagar efter att hon delat originalvideon. Kristina har inte låst tillbaka sin exman i varken huset eller sitt liv. Den senaste tiden har hon delat med sig av filmerna från dörrklockan igen. Hon har också delat en ny video på sin TikTok-profil, som har delats som svar till en användare, som har frågat om hon har förlåtit sin otrogna man. "Ja, han har bett mig om ursäkt, men jag tror inte att någon ursäkt någonsin kommer att vara tillräckligt bra", lät det från Kristina som fortsatte: "Jag tror aldrig att jag kan nå en punkt, där jag kan säga: 'Det är okej.' För det är inte okej.  

Mest läst idag

En rasande kvinna, som har tagit sin man vara otrogen, har delat en video av en händelse på sociala medier.

En TikTok-användare som säger att hon upptäckte sin man vara otrogen mot henne, efter att ha tittat på bilderna från den inbyggda kameran i deras dörrklocka.

Kaylie Kristina, som på sociala medier går under användarnamnet @kaylie271, delade de chockerande bilderna från dörrklockans kamera, som tydligt visar hennes man 'smyga ut' sin lättklädda älskarinna från deras hem.

"När din man är för sjuk för att ta på familjeresan du planerade", skrev Kristina som titeln på videon.

Foto: TikTok

Videon, som är i svartvitt, spelades in strax efter kl. 22.00, vilket tyder på att mannen och hans älskarinna precis njutit av en stund i familjens hem.

I videon kan man se mannen ta farväl av sin älskarinna utanför familjens hem. Här ger han henne en stor kyss. Men det är inte allt. Han ger henne också en klem på rumpan.

Man kan också se att kvinnan bara har en t-shirt och ett par små shorts på sig, medan hon i ena handen håller sina bilnycklar och vinkar hejdå till den andra, efter att de två har kysst farväl.

Foto: TikTok

Kristina har även lagt till följande två hashtags i videon: '#cheater' och '#garbage', varför det inte tyder på att hon har några planer på att acceptera mannen.

Kvinnan bestämde sig för att dela videon från sin dörrklocka på TikTok, för ungefär två månader sedan. Sedan videon lades ut har den delats hastigt, och i skrivande stund har den visats mer än fem miljoner gånger.

Foto: TikTok

"Han trodde att kameran var avstängd", skrev Kristina i kommentarsfältet som en förklaring till makens beteende. Hon tillade också att det till och med var han själv som hade installerat den.

"Låsen har bytts och han bor inte längre här", skrev hon också några dagar efter att hon delat originalvideon.

Kristina har inte låst tillbaka sin exman i varken huset eller sitt liv. Den senaste tiden har hon delat med sig av filmerna från dörrklockan igen.

Hon har också delat en ny video på sin TikTok-profil, som har delats som svar till en användare, som har frågat om hon har förlåtit sin otrogna man.

"Ja, han har bett mig om ursäkt, men jag tror inte att någon ursäkt någonsin kommer att vara tillräckligt bra", lät det från Kristina som fortsatte:
"Jag tror aldrig att jag kan nå en punkt, där jag kan säga: 'Det är okej.' För det är inte okej.