12 saker hon önskar att du gjorde när ni har sex

Skriven av Johanna Frid

405 veckor sedan

|

06/09/2016
Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
12 heta tips för att höja temperaturen i sovrummet. Din kvinna kommer älska dig för att du vill pröva dem - allihop.

Dagens.se skrev igår om de 10 saker han önskar att du gjorde när ni har sex. Men männen ska självklart inte missa vad kvinnorna önskar att de gjorde lite oftare i sängen.

Som vi skrev igår kan sex snabbt bli en tråkig upplevelse, om den ena parten är passiv och glömmer bort att ge uttryck för hur härlig och het den intima stunden är.

Här är 12 förslag på vad män kan göra under sex för att visa frun, flickvännen eller one night standet att ögonblicket är fantastiskt.

1. Ta tag i hennes skinkor

Dina händer kan enkelt göra upplevelsen extra sexig för henne, om du tar tag i hennes rumpa medan hon ligger under dig eller sitter ovanpå dig. Kläm till och hjälp henne med rytmen så att dina stötar blir extra djupa.

2. Håll om hennes ansikte

Sätt en hand på var sida om hennes ansikte och se henne i ögonen medan du rör på höfterna. Intimare än så blir det inte.

3. Prata med henne

Viska i hennes öra hur härligt det är och hur fantastisk du tycker att hon är. Berätta för henne när du håller på att komma – hon kommer älska att höra hur upphetsad hon gör dig.

4. Skäm bort hennes bröst

Smek försiktigt hennes bröstvårtor, eller slicka dem, när ni är igång med själva akten. Det kommer att fördubbla njutningen för henne. Men strunta i att trycka ihop dem eller knåda dem – det är aldrig trevligt.

5. Omväxling förnöjer

Se till att variera din rytm så att hon verkligen kan känna dig. Långsamma djupa stötar med inlagda pauser är en bra omväxling från ett högt tempo. Det förlänger samtidigt sexet och gör orgasmen intensivare.

6. Ta en paus och slicka henne

Hon kommer att bli helt vild i värmen om du tar en paus från penetrationen för att skämma bort hennes underliv med tungan. Fortsätt tills du märker att hon är nära klimax, och fortsätt att ha sex. Hon kommer älska det.

7. Håll om henne

Om ni är ett par kommer hon verkligen att njuta av att du håller om henne när ni har sex. Det stärker förbindelsen er emellan och gör att hon känner sig trygg och älskad. Ert sex blir bara bättre av att ni känner er nära varandra och en stark närvaro.

8. Berätta för henne vad du vill ha

Du behöver inte alltid ta befälet, men en gång då och då får du gärna vara den dominanta som berättar för henne och visar henne vad du vill ha. Håll fast hennes händer över huvudet, kyss henne djupt, vänd på henne när du vill, och ta tag i hennes hår.

9. Kyss henne överallt

Ge henne små kyssar över hela kroppen och berätta samtidigt hur härlig hon är. Hon öppnar sig för dig när hon märker hur mycket du tänder på hennes kropp.

10. Gör ljud

Det kan lätt bli lite bisarrt med höga stönanden från män, men håll inte tillbaka de naturliga ljuden eller andetagen. Hon älskar att höra att du är upphetsad och det sänder samtidigt en signal att hon ska fortsätta med det hon gör.

11. Hon ska också komma

Sex handlar lika mycket om hennes njutning som om din. Om hon inte har kommit innan dig så SKA du göra klart jobbet – det funkar inte att rulla över på sidan med en ”trist för dig”-attityd. Använd dina händer och din tunga och uttryck att du vill att hon ska få orgasm. Det får inte verka som en plikt – då kommer hon aldrig.

12. Var närvarande efteråt

Ligg sked med henne, stryk hennes hår och smek henne över kroppen, prata. I er tid tillsammans i sängen efter ligget är lika viktigt som själva akten. Även om du verkligen vill sova bör du lägga lite tid på att pussa och smeka henne. För bådas skull.